Lily Allen sekaisin fanitapaamisessaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeen vielä tämän vuoden aikana konsertoimaan saapuva Lily Allen on aiheuttanut jälleen pahennusta. Tällä kertaa brittitähti joutui perumaan fanitapaamisen heikkokuntoisuutensa takia.

Parhaillaan Yhdysvalloissa läpimurtoa yrittävä Lily Allen oli keskiviikkona Salt Lake Cityssä, jossa nähdyn konsertin jälkeen hänen oli määrä tavata fanejaan. Tapaaminen kuitenkin peruttiin yllättäen viime hetkellä, OK! -lehti uutisoi.

Noin yhdentoista maissa illalla turvamies kertoi popparia odottaneille faneille, että Lily voi huonosti eikä voi saapua tapaamaan heitä. Tämän jälkeen laulaja nähtiin poistumassa paikalta varsin sekavana. Horjuvasti kävellyt Allen joutui ottamaan tukea turvamiehen kädestä pysyäkseen pystyssä.

Vielä ei ole tietoa oliko Lily Allen humalassa vai voiko hän jotenkin muuten heikosti. Railakkaana juhlijana tunnettu poppari on kuitenkin pari kertaa aiemmin jouduttu taluttamaan vahvan humalatilansa takia ulos ravintoloista ja palkintogaaloista.