Lady Gagan sinkku kiellettiin liian rivona – kelpasi kyllä Suomessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyisin supersuosiota ympäri maailmaa nauttiva poptähti Lady Gaga, oikealta nimeltään Stefani Germanotta, on joutunut vaihtamaan seuraavan singlensä toiseen kappaleeseen Britannian markkinoilla, koska alkuperäinen singlevalinta oli liian rivo.

Kyse on 23-vuotiaan poptähden kappaleesta LoveGame, joka julkaistiin äskettäin Suomessa singlenä ilman sen kummempaa kohua. Lue singlen arvostelu tästä. Englanninkielisille markkinoille kappaleen sanoitukset arvioitiin kuitenkin liian rivoiksi, ja kappale kiellettiin viime viikolla esimerkiksi Australiassa. Biisissä lauletaan muiden muassa ”I want to take a ride on your disco stick”.

Nyt levy-yhtiö on tehnyt päätöksen laittaa single hyllylle Britanniassa ja julkaista sen sijaan jonkin toisen singlen. Saarivaltiossa seuraavana singlenä julkaistaan nyt kappale Paparazzi. Tähän mennessä Lady Gaga on valloittanut Britannian singlelistan ykkössijan kahdella ensimmäisellä singlellään, Just Dance ja Poker Face.