Katy Perry Rihannasta: ”Olemme vain ystäviä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helmikuun alkupuolella miehensä pahoinpitelemäksi joutunut r&b-tähti Rihanna on saanut lehtitietojen mukaan lohdutusta kollegaltaan Katy Perryltä. Poppariparin on kerrottu olevan lähes erottamattomat sydänystävät, mutta nyt Perry on kiistänyt lehtitiedot.

Katy Perry kertoi, ettei ole Rihannan paras ystävä, vaan että naiset ovat vain ”hengailleet” yhdessä muutaman kerran. I Kissed A Girl -tähden mukaan lehdistö on merkittävästi suurennellut hänen ja Rihannan ystävyyttä.

– Olemme hengailleet yhdessä muutaman kerran. Tietenkin pidän häntä ystävänä, mutta siinä ei ole mitään sen suurempaa. Olemme vain ystäviä. Olemme käyneet yhdessä syömässä, eikä sen enempää. Rihanna on cool, Katy Perry kertoi MTV-viihdekanavan uutisille.

Poppari lisäsi, että hän ja Rihanna ymmärtävät hyvin toisiaan, koska molemmat ovat nousseet poptaivaalle hyvin nopeasti. Hänen mukaansa molemmat tähdet ovat kuin ”hullussa vuoristoradassa”.