Mikä ihmeen lama? Madonna osti 40 miljoonan talon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin poptähtiin lukeutuva Madonna on hankkinut omistukseensa uuden talon. Parhaillaan Sticky & Sweet -kiertueellaan oleva supertähti maksoi New Yorkissa sijaitsevasta talosta huimat 40 miljoonaa dollaria.

Maailmanlaajuinen taloustaantuma ei Madonnan kukkarossa juuri näy, sillä hänen kiertueensa oli viime vuonna maailman tuottoisin. Lisäksi turnee jatkuu lähes koko tämän vuoden. Viime vuoden aikana kiertue tuotti huimat 180 miljoonaa euroa. Sillä hankkisi jo useammankin luksusasunnon vaikkapa juuri New Yorkista.

East 81st Streetillä sijaitseva georgialaistyylinen nelikerroksinen arvotalo sisältää 13 makuuhuoneen ja 14 kylpyhuoneen lisäksi kahden auton autotallin, suuren puutarhan, yhdeksän takkaa, oman hissin ja viinikellarin. Talossa on siis mukavasti tilaa Madonnan perheelle, johon ex-aviomies Guy Ritchie ei enää kuulu. Hänen tilalleen uudeksi perheenjäseneksi Madonna haikailee parhaillaan malawilaista nelivuotiasta Mercy James -tyttöä.