Vanessa Hudgens hehkeänä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-laulaja Vanessa Hudgens on tullut tutuksi lähinnä suosituista High School Musical -elokuvista, joiden naispääosaa hän esittää. Taannoin hän poseerasi alastomana valokuvissa, joiden ei ollut tarkoitus päätyä internetiin.

Valokuvakohun jälkeen Vanessa Hudgens ei ole suostunut poseeraamaan kovinkaan rohkeissa kuvissa. Nyt hänet nähdään kuitenkin Self-lehden toukokuun numeron kannessa ja sisäsivuilla bikineihin sonnustautuneena. Katso kansikuva tästä ja kannen kuvauksissa ikuistettu video tästä.

Lehden haastattelussa Vanessa kertoo pitävänsä varmuuden vuoksi kyynelkaasua aina mukanaan käsilaukussa. Lisäksi hän paljastaa tuntevansa joskus olonsa kauniimmaksi ilman meikkiä.

– Otan meikit pois ja huomaan, että ”Ah siellähän sinä olet”. Punaiset huulet saavat minut kuitenkin tuntemaan oloni seksikkääksi. Ne tuovat esiin sisäisen viettelijättäreni, Vanessa Hudgens kertoi Self-lehdelle.