Madonna loukkaantui – syyttää paparazzia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna on loukkaantunut lievästi ratsastusonnettomuudessa. Eilen New Yorkin Hamptonissa tapahtuneessa onnettomuudessa laulaja sai ainoastaan ruhjeita ja mustelmia.

Vammat eivät siis olleet vakavia, mutta siitä huolimatta hänet kiidätettiin sairaalaan tarkastettavaksi. Madonna putosi onnettomuudessa hevosen selästä. Hänen tiedottajansa Liz Rosenbergin mukaan poptähti syyttää onnettomuudesta paparazzikuvaajaa, joka ”hyppäsi yhtäkkiä puskista”.

Southamptonin sairaalassa tarkastettu Madonna pääsi kotiin jo muutaman tunnin kuluttua. Hän oli Hamptonissa tapaamassa ystäviään. Hänen tiedottajansa ei suostunut antamaan enempää tietoja tapauksesta. Madonna oli samankaltaisessa ratsastusonnettomuudessa myös neljä vuotta sitten Britanniassa. Silloin häneltä murtui kylkiluita, käsi ja solisluu.