Komediatähti Ben Stiller: ”En ole hauska!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyksekkäimpiin komediatähtiin lukeutuva näyttelijä-tuottaja Ben Stiller on antanut yllättävän lausunnon. Supertähden mukaan hän ei nimittäin ole hauska.

Vaikutusvaltaisimpien Hollywood-tähtien listalla kolmanneksi juuri sijoittunut Ben Stiller on nähty lukuisissa komediarooleissa ja niiden lisäksi hän on ansainnut tähtitieteellisiä summia myös komediaelokuvien tuottajana. Hän pitää kuitenkin esimerkiksi koomikko Ricky Gerwaisia itseään hauskempana.

– En voi tehdä töitä Rickyn kanssa, koska me vain nauraisimme ja nauraisimme. Eikös se olisi fantastista? Itse en ole hauska. Robin Williams on hauska ja ulospäinsuuntautunut. Minä en. En osaa kertoa edes vitsiä, Stiller totesi Daily Mail -lehden haastattelussa.

Stillerillä on kuitenkin takana useita hyvin tuottoisia komedioita. Esimerkiksi Sekaisin Marista ja Perhe on pahin ovat tuottaneet yhteensä yli 500 miljoonaa euroa. Yhteensä hänen leffansa ovat tuottaneet huimat 3,5 miljardia euroa.