Spämmääjät: Madonna ja Salma Hayek sairastuneet sikainfluenssaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sähköpostin kautta viruksia levittävät rikolliset ovat ajan hermolla myös Meksikosta alkunsa saaneen sikainfluenssan suhteen. Spämmääjät huijaavat nyt ihmisiä avaamaan viestejä käyttämällä Madonnan ja Salma Hayekin nimiä houkutteena.

Roskapostien mukaan Madonna ja Salma Hayek ovat sairastuneet sikainfluenssaan, joka on levinnyt Hollywoodiin. Väitettä käytetään kuitenkin vain aiheuttamaan kiinnostusta kyseistä sähköpostia kohtaan ja sillä yritetään saada ihmiset avaamaan sähköpostissa oleva linkki. Se puolestaan lataa tietokoneeseen viruksen, The Sun -lehti varoitteli tänään.

McAfee-tietoturvayhtiön mukaan kaksi prosenttia maailman roskapostista liittyy tällä hetkellä tavalla tai toisella sikainfluenssaan. Yhtiötä edustava Greg Day kertoi lehdelle, että erityisesti juuri julkkisten nimet houkuttavat monia avaamaan roskaposteja.