Miss California pornokuvissa teini-ikäisenä – menettää missikruununsa? Katso kuva!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss California Carrie Prejean aiheutti Miss USA -kisoissa pienen skandaalin ilmoittamalla vastustavansa homoliittoja. Tämän jälkeen hänen kimpussaan ovat olleet monenlaiset julkkikset ja järjestöt. Nyt neitokaisen missikruunu on vaarassa.

Internetin kätköistä on nimittäin löytynyt valokuvia, jossa Carrie Prejean poseeraa yläosattomissa, pelkissä pinkinvärisissä alushousuissa. Katso yksi kuvista tästä. Missikilpailun säännöissä sanotaan, että osallistujat eivät saa poseerata kokonaan tai osittain alastomana. Viisi vuotta sitten Miss Nevada menettikin missikruununsa poseerattuaan seksikkäissä kuvissa.

Aiheesta kertoneen julkkisbloggaaja Perez Hiltonin mukaan nyt julkaistu kuva on vain yksi monista, ja tulossa olisi vielä lisää tätä rohkeampia ja paljastavampia otoksia. Miss USA -kilpailun järjestäjät neuvottelevat parhaillaan missikruunun kohtalosta. Missi itse on julkaissut tiedottajansa kautta lausunnon kuvista.

– Tämä kuva otettiin muutama vuosi sitten, kun Carrie aloitteli mallinuraansa. Agentti suostutteli hänet kuvaan väittämällä sitä tarpeelliseksi alusvaateyhtiöitä varten. Hän väitti tekevänsä Carriesta seuraavan Victoria’s Secret -tähden. Prejean on sittemmin huomannut, että väite oli valheellinen ja että koko kuva oli virhe, tiedottaja kertoi TMZ-julkaisulle.

Pian tämän jälkeen tiedottaja yritti saada kuvia pois viihdelehdistä vedoten siihen, että Carrie Prejean oli kuvien ottohetkellä alaikäinen. Tiedottajan mukaan hän on kuvissa vain 17-vuotias teinityttö. Myös missi itse lähetti TMZ-julkaisulle käsin kirjoittamansa lausunnon siitä, että hän on kuvissa alaikäinen.