Jymy-yllätys: Valehdellut Miss California saa pitää kruununsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on kohuttu viimeiset pari viikkoa Miss Californian valehteluista ja nakukuvista. Miss USA -kilpailun ensimmäiseksi perintöprinsessaksi äskettäin kruunattu kaunotar jäi kiinni monista valheista ja lukuisista nakukuvista, jotka olivat kilpailun sääntöjen ja sopimuksen vastaisia.

Eilen Miss USA -kilpailun oikeudet omistava miljonääri Donald Trump kuitenkin yllätti missifanit ja monet muutkin perinpohjin ilmoittamalla että Prejean saa pitää kruununsa ja tittelinsä.

– Olemme tutkineet kuvat perusteellisesti. Olemme tulleet siihen tulokseen, että kuvat ovat hyväksyttävissä. Jotkut niistä olivat rajatapauksia, mutta me elämme nyt 2000-luvulla, Trump kertoi suorana televisioidussa tiedotustilaisuudessa New York Cityn Trump Plazasta.

Missiä puolustanut Trump ei ottanut selvää kantaa epäiltyyn sopimusrikkomukseen, kun missi otti ilman lupaa osaa homoliittojen vastaiseen tapahtumaan. Miljonäärin mukaan kyseessä oli vain viestinnällinen ongelma. Hän otti kuitenkin kantaa Prejeanin kohua aiheuttaneeseen homoliittojen vastaiseen lausuntoon.

– Se on sama vastaus, jonka Yhdysvaltojen presidentti antoi. Se on sama vastaus, jonka moni muukin ihminen antaa. Se on kunniallinen vastaus ja hän antoi sen sydämestään.

Trumpin päätös aiheutti ihmetystä missifanien keskuudessa, sillä uuden linjanvedon uskotaan vaikuttavan heikentävästi tulevien missikandidaattien moraalikäsityksiin sekä heidän asemaansa tyttöjen roolimalleina. Kolme vuotta sitten Donald Trump jätti diskaamatta hieman vastaavanlaisessa tapauksessa myös Miss USA Tara Connerin, joka jätti kertomatta jääneensä kiinni alkoholin juomisesta alaikäisenä.