Kosmetiikkayhtiöt kisaavat julkkiskaunottarista – kuka saa parhaat päältä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Lost-televisiosarjasta tuttu Evangeline Lilly ja Slummien miljonääri -menestyselokuvan naistähti Freida Pinto on kiinnitetty meikkiyhtiö L’Orealin uusiksi mainoskasvoiksi. Molemmat ovat menestyneet hyvin erilaisissa kauneusäänestyksissä.

Kilpailu meikkiyhtiöiden kesken on viime aikoina kiihtynyt, kun näyttelijä Jessica Biel kiinnitettiin äskettäin Revlon-yhtiön mainoskasvoksi. Freida Pinto on julkisuudessa liikkuneissa huhuissa ehditty nimittää jo Estee Lauderin kasvoksi, mutta L’Oreal taisi vetää lopulta pidemmän korren. Intialaiskaunotar on innoissaan uudesta pestistään.

– Olen hyvin otettu tästä kunniasta ja liityn mielelläni L’Oreal Parisin perheeseen ja näiden kaikkien ihmisten joukkoon. Perheeseen, jonka jäsenyydestä olen ylpeä, Freida Pinto kertoi yhtiön tiedotteessa.

– Minulle on ylpeyden aihe edustaa merkkiä, jonka tavoitteena on vastata kaikkien ihmisten kauneuden tarpeisiin ja tarjota hyvinvointia kaikille, Evangeline Lilly puolestaan mainosti.

Kosmetiikkayhtiöiden lisäksi parhaista julkkiskaunottarista käydään kisaa myös vaatemerkkien puolella. Tämän vuoden alkupuolella on tehty lukuisia uusia sopimuksia. Äskettäin Eva Mendes kiinnitettiin Calvin Kleinin talliin, Britney Spears Candies-merkin malliksi ja Lindsay Lohan italialaisen farkkumerkin malliksi.