Teinitähti suostuu alastonrooliin valkokankaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Puhtoisesta imagostaan takavuosina tunnettu näyttelijä-laulaja Vanessa Hudgens on tullut tutuksi High School Musical -elokuvien naispääosasta ja sittemmin myös soolouraltaan levyttävänä laulajana. Parhaillaan hän suunnittelee HSM-elokuvien jälkeistä uraansa.

Taannoin Vanessa Hudgens nousi otsikoihin, kun hänen alastonkuvansa levisivät internetiin neitokaisen ollessa vasta 17-vuotias. Kuvaskandaalista huolimatta Disneyn jatkoi yhteistyötä ja nyt Vanessa on paljastanut harkitsevansa jo esiintymistä alastomana valkokankaalla. Aivan lähiaikoina nakuroolia ei ole kuitenkaan tulossa.

– Tulen esiintymään alastomana sitten kun on oikea aika. Juuri nyt en tuntisi oloani mukavaksi sellaisessa, mutta kuten sanoin, sitten kun aika on kypsä. Mikäli löydän uskomattoman elokuvan, josta pidän intohimoisesti ja jos rooli sitä vaatii. Sittenpähän näemme, Vanessa Hudgens kertoi viikonloppuna Interview-lehden haastattelussa.

Vanessa Hudgens on siis seuraamassa poikaystäväänsä ja vastanäyttelijäänsä Zac Efronia, joka poseerasi äskettäin rohkeissa kuvissa alastonmalli Edita Vilkeviciuten kanssa. Ensi kesänä Vanessa kuvaa kahta elokuvaa. Ensin on vuorossa Beastly-leffan kuvaukset ja heti sen jälkeen alkavat Sucker Punch! -leffan työt.