Katy Perryn rinnat varastivat show’n – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Itävallassa viikonloppuna järjestettyyn AIDS-gaalaan osallistunut Katy Perry esiintyi tapahtumassa, mutta Pamela Anderson onnistui silti aiheuttamaan tapahtuman suurimman kohun esiintymisasullaan. Myös Perry aiheutti tuttuun tapaan hämmennystä.

Life Ball -nimisessä tapahtumassa kerättiin rahaa AIDS-sairaiden hoitoon. Perry poseerasi ensin täysissä pukeussa lentokentällä innokkaiden lentoemäntien kanssa, mutta illalla hänet nähtiin myös tapahtuman esiintymislavalla. Tähti oli pukeutunut seksikkääseen pieneen simpukka-aiheiseen asusteeseen.

Myös esiintymislavan ulkopuolella hänen asunsa oli varsin antava, sillä miespuoliset keskustelukumppanit saivat taistella pitääkseen katseensa supertähden kasvoissa. Perryn rintavarustus varasti nimittäin show’n. Katso kuvat tästä.