Olivia Wilde kuumissa asennoissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla järjestetään useita äänestyksiä, joissa rankataan järjestykseen maailman kauneimpia, kuumimpia ja seksikkäimpiä naistähtiä. Äänimäärältään merkittävin Seksikkäin nainen -äänestys on FHM-lehden järjestämä, mutta myös Maxim-lehden äänestys on varsin suuri.

Tänä vuonna Maxim-lehden äänestyksessä maailman seksikkäimmäksi naiseksi valittiin 25-vuotias näyttelijäkaunotar Olivia Wilde, joka on nähty muiden muassa televisiosarjoissa O.C. ja House. Valkokankaalla Olivia Wilde on näytellyt esimerkiksi elokuvissa Alpha Dog, Year One ja Fix.

Nyt Olivia Wilde nähdään poseeraamassa varsin urheilullisissa ja suorastaan akrobaattisissa asennoissa. Kuvissa hän on pukeutunut jumppapukuun ja erilaisiin paljastaviin asuihin. Eräässä kuvassa hän poseeraa pienissä farkkushortseissa ja avonaisessa kauluspaidassa ilman rintaliivejä. Katso kuvat tästä.

Viime vuonna maailman seksikkäimmäksi naiseksi useissakin äänestyksissä valittu Megan Fox jäi tällä kertaa toiselle sijalle. Hän paljasti taannoin olleensa seksisuhteessa naisstripparin kanssa. Lisäksi hän kertoi voivansa edelleen harkita suhdetta naisen kanssa, ja erityisen seksikkääksi naiseksi hän mainitsi juuri kilpakumppaninsa Olivia Wilden.