Television suosikkikomedia lopetetaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin nähtävä My Name Is Earl -komediasarja on päätetty lopettaa. Jason Leen tähdittämä suosikkisarja joutui kirveen alle välittömästi, eikä uusia jaksoja enää tehdä.

Lakkauttamisesta on ollut vireillä neuvotteluja jo pidemmän aikaa. Sarjan tähdet saivat vahvistukset lakkautuksesta vasta eilen, kun tuotantoyhtiö ilmoitti heille päätöksestäään. Näyttelijä Ethan Suplee ilmoitti asiasta heti tuoreeltaan blogissaan. Syytä lakkautukselle hän ei kertonut.

– Sain juuri puhelinsoiton, jonka mukaan My Name Is Earl on lopetettu. Heillä meni totisesti aikaa päätöksensä tekemisessä, Ethan Suplee kirjoitti.

Sarjan ensimmäinen osa nähtiin Yhdysvalloissa 20. syyskuuta 2005 ja viimeinen osa esitettiin reilu viikko sitten 14. toukokuuta 2009. Edellämainittujen tähtien lisäksi ohjelmassa nähtiin muiden muassa Jaime Pressly, Eddie Steeples ja Nadine Velazquez.