Paris Hilton hukkasi satojen supertähtien salaiset puhelinnumerot

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkismiljonääri Paris Hilton joutui eilen illalla tukalaan tilanteeseen, kun hän oli juhlimassa Cannesin elokuvajuhlilla. Hän sai nimittäin lähes hermoromahduksen hukattuaan BlackBerry-kännykkänsä ja sen mukana satojen julkkisten puhelinnumerot.

Brittilehti Daily Mail oli viime yönä noin puolen yön maissa paikalla, kun perijätär etsi paniikinomaisesti puhelintaan ja pyysi myös lehden toimittajia auttamaan etsinnässä. Kadonneessa puhelimessa oli Hiltonin mukaan satojen julkkisten salaiset puhelinnumerot.

– En tiedä missä ja koska se katosi, mutta minun täytyy löytää se, Paris Hilton tuskaili lehden toimittajille Cannesin liepeillä sijaitsevassa Hotel Du Capissä.

– Tämä on kauheinta mitä voi tapahtua. Siellä ovat kaikki yhteystietoni ja viimeinen asia jota haluan on että ne päätyvät vääriin käsiin.

Tämän jälkeen lehden toimittaja huomautti, että Hiltonin käsilaukun vetoketju oli auki ja että puhelin on siten voinut pudota laukusta lähes minne vain tai se on voitu myös varastaa laukusta. Lehden tietojen mukaan puhelinta ei löytynyt myöhemminkään yön aikana, joten supertähtien salaiset numerot ovat mahdollisesti edelleen kateissa.

Kyseessä ei ollut Parisin kohdalla edes ensimmäinen kerta, sillä vuonna 2005 hänen puhelimensa puhelinmuistio hakkeroitiin sillä seurauksella, että kymmenien supertähtien salaiset puhelinnumerot vuotivat julkisuuteen ja he joutuivat vaihtamaan numerojaan. Tuolloin luettelossa olivat muiden muassa Nicole Richie, Vin Diesel, Eminem, Fred Durst, Christina Aguilera, Avril Lavigne, Lindsay Lohan, Pharrell Williams, Fergie ja kymmeniä muita tähtiä.