Kännykkäoperaattori petti Katy Perryn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu poptähti Katy Perry viettää seuraavat päivät Japanissa markkinoimassa musiikkiaan. Viime yönä nousevan auringon maahan lentänyt laulaja saapui vajaa tunti sitten Tokion lentokentälle, mutta sai ensitöikseen pettyä.

Katy Perry ei nimittäin pääse jakamaan kokemuksiaan reaaliaikaisesti faniensa kanssa, koska hänen kännykkäoperaattorinsa liittymä ei toimi Japanissa. Poptähti etsiytyi lentokentällä tietokoneen ääreen ja kertoi uutisen faneilleen Twitter-mikroblogissaan.

– Ughhh… T-Mobile petti minut. Liittymäni EI toimi JAPANISSA. Minulla olisi niin monta asiaa, joista tweetata täällä, mutta en mitenkään pääse tekemään sitä. HITTOLAINEN! Katy Perry manasi blogissaan.

Operaattorin heikko tarjonta ei kuitenkaan Perryä masenna, sillä hän on hehkuttanut vierailuaan jo etukäteen kovasti.