Lost-kaunotar Evangeline Lilly: ”Angelina Jolie on kuin jääkuningatar”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Lost-televisiosarjasta tuttu näyttelijä Evangeline Lilly on kertonut haastattelussa elämästään. Hän paljasti muiden muassa ettei halua supertähteyttä. Jos hän kuitenkin saisi olla joku toinen supertähti, hän olisi Angelina Jolie.

– Kukaan ei tunne sitä naista. Hän on täydellinen jääkuningatar, mikä on täydellistä. Mitä muuta hänen tulisi olla? Hän ei ole meille velkaa mitään. Haluaisin toki olla hän, mutta tosin vain hyväntekeväisyyspuoli hänestä, Lilly totesi Women’s Health -lehdelle.

Evangeline Lilly tunnetaan tähtenä, joka pitää yksityiselämänsä tiukasti omanaan jakamatta sitä tai vaikkapa vaatekaappiaan muoti-, sisustus- tai viihdelehtien lukijoiden kanssa. Häntä ei myöskään kiinnosta vastata kysymyksiin hänen ja entisen vastanäyttelijänsä Dominic Monaghanin seurustelusta.

– Kukaan ei välittäisi, jos kertoisin, että Sandra Miggum ja Henry Pickett seurustelevat, koska he ovat kuvitteellisia, eikä kukaan tunne heitä. Ihmiset eivät tunne meitäkään, joten minkä takia seurustelumme kiinnostaisi heitä?

Evangelinen Lost-kollegat yrittävät saada häntä ottamaan rohkeammin kiinni uusista mahdollisuuksista, joilla hänestä voisi tulla Hollywoodin seuraava ykkösnimi.