Lady GaGa riisui kaiken lehden kannessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady GaGa on esiintynyt usein julkisesti toinen toistaan rohkeammissa asuissa, mutta nyt hän tekee pohjat riisumalla viimein kaikki vaatteensa. Kyse on maineikkaan Rolling Stone -musiikkilehden uuden numeron kansikuvasta.

Lehden rohkeassa kansikuvassa Lady GaGa nähdään alastomana, vain läpinäkyvät muovikuplat intiimien ruumiinosiensa peittona. Kuvassa kurvikkaan poptähden platinanvalkoiset ja pörröiset hiukset eivät välttämättä toimi kuitenkaan edukseen.

Kyseessä on Rolling Stone -lehden vuosittainen The Hot List -teemanumero, jonka kanteen yksi tämän hetken kuumimmista poptähdistä sopii mainiosti. Lady Gagan haastattelun lisäksi lehti esittelee tuoreen numeronsa sivuilla teeman mukaisesti 162 tämän vuoden kuuminta esinettä, asiaa ja ilmiötä. Katso kansikuva tästä tai tästä.

Tämänkaltaiset muovikuplat ovat GaGalle jo entuudestaan tuttuja, sillä hän on aiemminkin poseerannut kuplien kanssa. Aiemmin tässä kuussa poptähti nähtiin esiintymässä konsertissaan muovikupliin verhoituneena. Tuolloin neitokaisella oli kuitenkin myös alushousut ja sukkahousut jalassaan ja kupliakin oli enemmän, joten asu ei ollut läheskään yhtä rohkea kuin nyt.