Katy Perry: ”Pa**sin rajusti John Mayeriä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry on parhaillaan Japanissa markkinoimassa musiikkiaan. Aiemmin poppari on haukkunut Jennifer Anistonin ex-poikaystävää John Mayeria myös julkisesti, mutta nyt hän on paljastanut radiohaastattelussa hieman toisenlaisia tunteita miestä kohtaan.

Kyle & Jackie -radio-ohjelman haastattelussa Perryltä kysyttiin mielipiteitä kolmesta julkkismiehestä. Mukana olivat tällä kertaa artistit Benji Madden, John Mayer ja Pete Wenz. Näistä miehistä Perryn tuli valita yksi jonka kanssa hän menisi naimisiin, yksi jonka kanssa harrastaisi seksiä ja yksi jonka hän ampuisi.

– Menisin ehkä naimisiin Peten kanssa. Hän vaikuttaa mukavalta tyypiltä ja hyvältä isältä. En tiedä voisinko mennä naimisiin John Mayerin kanssa, koska se olisi niin intensiivistä. Voisin tosin ehdottomasti nu**ia häntä rajusti, Katy Perry totesi.

– Seuraan häntä Twitterissä ja ajattelen, että etkö tee mitään muuta? Rakastan kun hän tweettaa. Hän hauska kundi.

Ammuttavakseen Katy valitsisi Benji Maddenin, koska vain hän jäi kolmikosta jäljelle.