Katy Perry: ”Suutelen tyttöä jokaisella keikallani!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry on parhaillaan Japanissa markkinoimassa musiikkiaan. Nyt hän on tehnyt mielenkiintoisen paljastuksen keikoiltaan. Kyle & Jackie -radio-ohjelman haastattelussa Perry paljasti suutelevansa naista joka keikallaan.

– Pahimpia juttuja en voi paljastaa, koska säästän ne omaan päiväkirjaani. Voin kuitenkin kertoa, että jokaisella Hello Katy -kiertueeni keikalla valitsen yhden tytön, jota suutelen keikkani lopussa. Luulen, että olen suudellut ehkä 50 tyttöä keikoillani. Silti minulla ei ole vielä sikainfluenssaa tai herpestä, Katy Perry kertoi.

Samassa haastattelussa Katy paljasti myös tunteensa John Meyeriä kohtaan. Aiemmin laulajaa julkisuudessakin kritisoinut tähti paljasti voivansa harrastaa miehen kanssa rajua seksiä, mikäli sellainen tilanne tulisi eteen.