Katy Perry: ”Kasvatin itse omat rintani!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry on parhaillaan Japanissa markkinoimassa musiikkiaan. Nyt hän on tehnyt mielenkiintoisen paljastuksen keikoiltaan. Kyle & Jackie -radio-ohjelman haastattelussa Perry vahvisti rintojensa olevan aidot.

– Kukaan ei usko, että olen kasvattanut itse omat rintani. Se, että ne ovat DD-kokoiset ei tarkoita sitä etteivät ne olisi aidot. Olen kasvattanut ne aivan itse. Myös nykypäivänä sinullla voi olla suuret aidot rinnat. Kuulen asiasta aika usein, Katy Perry totesi.

Samassa haastattelussa Katy kertoi suutelevansa naista jokaisella keikallaan ja paljasti myös tunteensa John Meyeriä kohtaan. Aiemmin laulajaa julkisuudessakin kritisoinut tähti paljasti voivansa harrastaa miehen kanssa rajua seksiä, mikäli sellainen tilanne tulisi eteen.