Lost-kaunotar harvinaisen seksikkäänä – katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Lost-sarjasta tunnetuksi tullut näyttelijä Evangeline Lilly nousi äskettäin otsikoihin kehumalla Angelina Jolieta jääkuningattareksi. Nyt hän poseeraa myös saman lehden sivuilla tyylikkäissä kuvissa.

Woman’s Health -lehden artikkelin yhteydessä julkaistuissa kuvissa Evangeline Lilly nähdään sensuellina ja vähäpukeisena. Hän on sonnustautunut kuvissa muiden muassa beigeen paljastavaan mekkoon. Katso kuvat tästä.

Lost-kaunotar on nähty harvoin vastaavissa kuvissa, sillä häntä ei julkisuus kiinnosta muutoin kuin ammatillisessa mielessä. Hän valitteli taannoin myös siitä, että ihmiset utelevat usein hänen ja poikaystävänsä Dominic Monaghanin suhteesta. Evangelinen mukaan hänen yksityiselämänsä ei kuitenkaan kuulu muille.