Katy Perry: ”Ei seksiä tuntemattomien kanssa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry tunnetaan muiden muassa seksikkäistä esiintymisasuistaan ja räväköistä puheistaan, mutta kulissien takana hän on yllättävän pidättyväinen ja varovainen erityisesti ihmissuhteissaan.

Nyt hän on paljastanut, ettei ole koskaan kokeillut yhden yön suhdetta. Gym Class Heroes -yhtyeen Travis McCoyn kanssa nyt jo toistamiseen seurusteleva poppari ei nimittäin kykene harrastamaan seksiä tuntemattomien ihmisten kanssa ja muutenkin välttelee ylimääräisiä sosiaalisia kontakteja.

– En pidä ulkona käymisestä, vieraiden tapaamisesta ja ihmisten pokaamisesta. Oikeastaan se älllöttää minua. Olen vältellyt sellaista jo nuoresta saakka.

– Flirttailu on maailman paras asia, mutta mitä tulee ruumiinnesteiden vaihtamiseen jonkun sellaisen kanssa, jonka hädin tuskin tunnen, ei kiitos, Katy Perry kertoi New York Daily Newsin mukaan.