Madonna sai sittenkin luvan adoptoida Malawista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna on taistellut jo kuukausien ajan malawilaisten viranomaisten kanssa oikeudesta saada adoptoida neljävuotias Mercy James -tyttö. Maan alemmat oikeusasteet tyrmäsivät aiemmin jo kahteen otteeseen adoption, mutta nyt asiaan on tullut muutos.

Myös tytön sukulaiset vastustivat poptähden adoptiohanketta, mutta maan korkein oikeus tuli toisiin ajatuksiin ja myönsi oikeuden adoptioon. Madonnan kymmenien miljoonien omaisuudella ja tapauksen saamalla julkisuudella epäillään olleen osuutta päätöksen lopputulokseen. Korkeimman oikeuden kolmesta tuomarista kaksi oli adoption puolella, The Sun uutisoi.

– Vain paperityöt ovat enää jäljellä. Kaikki viittaa siihen, että adoptio tapahtuu, Mercy voi alkaa pakata laukkujaan, sillä hän lähtee Amerikkaan, lehden tavoittama virkailija totesi.