Jessica Simpsonin rinnat muhkeammat kuin koskaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-laulaja Jessica Simpson on ollut viime aikoina otsikoissa albuminsa ja keikkojensa lisäksi myös paino-ongelmiensa merkeissä. Tähti itse on ilmoittanut olevansa tyytyväinen itseensä sellaisena kuin on.

Nyt Jessica Simpson on kuvattu New Yorkissa, jossa hän oli sonnustautunut mustaan takkiin ja pikkumustaan, jossa suurta oli lähinnä vain kaula-aukko. Se saikin vipinää paparazzeihin, sillä kaula-aukko paljasti samalla myös Jessican rintavarustuksen, joka vaikuttaa kuvien perusteella olevan nyt suurempi kuin koskaan. Katso kuvat tästä.

Äskettäin Jessica oli keikalla, jossa hänen rintojensa kerrottiin varastaneen koko show’n ja musiikin jäädessä ainakin monien mieskatsojien mielestä toissijaiseksi. Hän oli taannoin otsikoissa myös, koska eläinsuojelijat vaativat häntä peruuttamaan konserttinsa San Diegon SeaWorldissä protestina puistossa vankina pidettävien delfiinien puolesta. PETA-järjestön mukaan turisteja varten vangitut delfiinit pitäisi vapauttaa.