Madonna mykisti Katy Perryn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seuratuimpiin poptähtiin tällä hetkellä lukeutuva Katy Perry on itse supertähti, mutta samalla kuin kuka tahansa muukin kaduntallaaja. Ainakin kun vastaan tulee todellinen Supertähti Madonna.

Katy Perry on nyt paljastanut lehtihaastattelussa menneensä täysin lukkoon tavatessaan suuresti ihailemansa laulajatähden tämän konsertin jälkeen. Punastunut poppari ei saanut sanaa suustaan, koska oli niin innoissaan.

– Tapasin Madonnan hänen konserttinsa jälkeen. Paikalla olivat vain hänen läheiset ystävänsä ja tanssijansa. Kykenin kuitenkin sanomaan vain ”Kiitos”. Se oli kaikki mitä sain sanotuksi, Katy Perry kertoi Glamour-lehden brittiversiossa.

Madonna kehui taannoin Katy Perryn musiikkia omassa haastattelussaan, ja Perry oli asiasta luonnollisesti hyvin innoissaan.