Lily Allen tähditti suosikkisarjan kuvauksia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Australiassa kiertueella oleva brittipoppari Lily Allen osallistui turneensa välipäivänä suositun australialaisen Neighbours-saippuasarjan kuvauksiin. Samasta sarjasta tulivat aikoinaan tutuksi esimerkiksi Kylie Minogue, Jason Donovan ja Natalia Impruglia.

Lily Allen teki Melbournessa kuvatussa sarjassa pienen cameo-roolin. Kyseinen jakso nähdään televisiossa myöhemmin tänä vuonna ja vasta silloin selviää esittikö Allen myös kappaleitaan sarjassa. Poppari oli itse luonnollisesti innoissaan saadessaan olla mukana sarjassa, vaikka hän itse onkin ilmoittanut suosikkisaippuakseen Home & Away -sarjan.

Kengurumaan kiertuettaan pian jo päättelevä Allen julkaisi sarjan kuvauksista myös valokuvan Twitter-blogissaan. Siinä hänet nähdään poseeraamassa sarjan muiden tähtien kanssa. Katso kuva tästä.