Kylie Minogue yllätti baarissa – töissä tiskaajana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aussitähti Kylie Minogue on yllättänyt asiakkaat nykyisen poikaystävänsä Andres Velencosan vanhempien omistamassa pubissa Espanjassa. Kansainvälinen supertähti nähtiin nimittäin aiemmin tässä kuussa baaritiskin takana.

41-vuotias laulaja huomasi Tossa de Marin kaupungissa sijaitsevan appivanhempiensa ravintolan baaritiskillä ruuhkaa, joten hän päätti mennä tiskin taakse auttamaan henkilökuntaa.

– Baarista puutui yksi mies ja siellä alkoi olla kiirettä. Kylie todisti, ettei hän ole diiva ja ilmoittautui vapaaehtoiseksi auttamaan. Hän ei epäröinyt ryhtyä toimeen ja hän viettikin pitkään astioita tiskaten, silminnäkijä kertoi lehdelle.

Kylie Minogue ja Andres Velencosa vierailivat Barcelonan lähellä sijaitsevassa kaupungissa viime viikolla. Ravintolan asiakkaat olivat pudottaa juomansa tunnistaessaan heille juomia tarjoilevan laulajan, Daily Mail kertoi.

– Hän peitti hiuksensa huivilla ja pysytteli taka-alalla, jotta ihmiset eivät olisi tunnistaneet häntä. Illan mittaan sana alkoi kuitenkin levitä. Andresin perhe jumaloi häntä ja he tulevat hyvin toimeen. Kylie opettelee espanjaa ja kokkaamaan espanjalaisia ruokia.