Rokkaripoikaystävä kiistää Katy Perryn eron

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry on seurustellut jo pitkään rocktähti Travis McCoyn kanssa. Välillä jo tauollakin olleen suhteen väitettiin viime viikolla taas kerran päättyneen, mutta huhut olivat ilmeisesti ennenaikaisia.

The Gym Class Heroes -yhtyeen keulahahmo Travis McCoy on nyt kiistänyt väitteet julkkisparin erosta perättöminä. Huhut parin toisesta erosta saivat alkunsa, kun Travis kuvattiin äskettäin juhlimassa kahden vieraan naisen seurassa Las Vegasissa sijaitsevassa Jet-klubilla.

Railakkaan juhlaillan päätteeksi McCoy myös poistui samojen naisten seurassa. Rokkari kuitenkin kiisti erohuhut tiedottajansa välityksellä.

– En ole tietoinen tuollaisesta jutusta. Se kuulostaa aivan mahdottomalta, tiedottaja kertoi New York Post -lehdelle.

Äskettäin laulaja Katy Perry kertoi lehtihaastattelussa ettei kykene harrastamaan yhden illan suhteita.

– En pidä ulkona käymisestä, vieraiden tapaamisesta ja ihmisten pokaamisesta. Oikeastaan se älllöttää minua. Olen vältellyt sellaista jo nuoresta saakka. Flirttailu on maailman paras asia, mutta mitä tulee ruumiinnesteiden vaihtamiseen jonkun sellaisen kanssa, jonka hädin tuskin tunnen, ei kiitos, Katy Perry kertoi New York Daily Newsin mukaan.