Anssi Kela : Aamu

Singlet · Stara.fi

Mikan faijan BMW -megahitillä takavuosina suomalaiset koukuttanut Anssi Kela on viettänyt viime aikoina hijaiseloa julkaisurintamalta. Anssin uutta albumia on kuitenkin työstetty kaikessa hiljaisuudessa viimeiset kuukaudet ja nyt se on masterointia vaille valmis.

Nyt tulevalta Aukio-albumilta julkaistaan ensimmäinen singlelohkaistu nimeltä Aamu. Kappaleen sanoitus kertoo Kelan tulevan albumin päähenkilön valmistautumisesta uuteen päivään, joka tulee muuttamaan kaiken. Kelan oma sävellys tavoittelee soundillisesti 80-luvun tunnelmia, mutta sopii toki sellaisenaan myös nykyiseen old school -tunnelmaan.

Kokonaisuutena Aamu on kepeän kesäistä ja positiivista poppirallattelua, joka sopisi mainiosti esimerkiksi Huomenta Suomi -ohjelman tunnusmusiikiksi tai aikuispoppiin keskittyneiden radiokanavien soittolistoille. Biisin kertosäkeessä on havaittavissa selvää koukkua, joten tulossa lienee ainakin pienimuotoinen radiohitti. Single on onnistunut avaus tulevalta levyltä, mutta hieman tylsästä kokonaisuudesta jää kuitenkin vielä jotain olennaista puuttumaan.

Pisteet 3/5