Yksitoista huippumallia riisui itsensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lehtien palstoilla nähdään viikoittain toinen toistaan upeampia supermalleja esittelemässä paljaita vartaloitaan. Nyt Vanity Fair -lehti asettaa kuitenkin pohjat, sillä sen sivulla nähdään nyt nakuilemassa peräti yksitoista kuumaa supermallia.

Lehti on päässyt mukaan maailman tunnetuimman tyttökalenterin, Pirelli-kalenterin, kuvauksiin ja julkaissut nyt paikalta reportaasin sekä valokuvina että videona. Kulissien takana ikuistetuissa kuvissa supermalleja nähdään myös alastonkuvissa. Kyseinen Vanity Fair -numero julkaistaan 24. kesäkuuta, mutta kuvat löytyvät jo nyt verkosta esimerkiksi tästä.

Lehden kansikuvassa ja sisäsivuilla nähdään mallimaailman kärkinimistä muiden muassa Miranda Kerr, Ana Beatriz Barros, Eniko Mihalik, Rosie Huntington-Whiteley, Catherine M, Abbey Lee, Daisy Lowe, Gracie C, Marloes Horst, Lily Cole ja Georgina Stojilkovic.