Lady GaGa: ”Jopa nukkumiseni on performanssi!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady GaGa palasi viikonloppuna julkisuuteen parin viikon loman jälkeen. Much Music Awards -tapahtumassa edustanut superjulkkis oli tuttuun tapaansa sonnustautunut viikonlopun aikana toinen toistaan erikoisempiin asuihin.

Lady GaGa, oikealta nimeltään Stefani Joanne Angelina Germanotta, on tullut tutuksi parilla jättihitillään, mutta pelkästään ne eivät olet tehneet hänestä maailmanlaajuista tähteä. Ihmeellisillä esiintymisillä ja erityisesti esiintymisasuilla on nimittäin ollut vähintäänkin saman verran osuutta huimiin palstamillimetreihin.

Tapahtuman järjestäneen Much Music -musiikkikanavan haastattelussa Lady GaGa kertoikin itse tekevänsä kaikkensa, jotta hänen elämänsä olisi yhtä näyttävää show’ta.

– Kaikki mitä näette minun tekevän on jotenkin saanut osansa visioistani, jotka syntyvät tällaisen elämäni johdosta. Elän ja hengitän taidetta jokaisena päivänä. Pidän itseäni performanssitaitelijana. Aina kun näette minut, se on performanssi. Kun nukun, se on performanssi, Lady GaGa kertoi.