Katy Perry julkaisi itsestään erikoisen alastonkuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

I Kissed A Girl ja Hot’n’Cold -hiteillään nopeasti maailmanlaajuiseksi supertähdeksi noussut Katy Perry pysyttelee edelleen otsikoissa, vaikka hän ei olekaan saanut julkaistuksi uusia hittejä. Useimmiten hän onkin otsikoissa musiikin sijaan erikoisten esiintymisasujensa merkeissä. Nyt vuorossa on kuitenkin erikoinen paljastus yksityiselämästä.

24-vuotias Katy Perry on nimittäin paljastanut Twitter-mikroblogissaan pitävänsä pizzan syömisestä kylvyssä. Sanojensa pontimeksi hän julkaisi samalla myös valokuvan, jossa hän makaa alastomana kylvyssä pizza samaan aikaan tarjottimella edessään. Katso kuva tästä tai artikkelin alta. Kuvatekstiksi Katy kirjoitti ”Minulla ei ole itsekontrollia”.

I have no self control. on TwitpicHerkuttelu kuuluu ilmeisesti muutenkin Katyn lempipuuhiin, sillä hieman aiemmin hän julkaisi blogissaan muokatun valokuvan, jossa hänet nähdään huomattavasti lihavampana versiona. Kuvatekstissä Katy Perry toteaa ironisesti ”Tulevaisuuden minä”. Poptähti on tosin kertonut roskaruoan himostaan aiemmin myös lehtihaastatteluissa ja kertonut roskaruoalla olevan häneen ”seksuaalinen vaikutus”. Faneilleen hän paljasti blogissaan myös laajan listan lempiruokiaan.