Sureva Madonna: ”Maailma menetti yhden suurimmista”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Michael Jacksonin kuolema on ollut järkytys viihdemaailman kermalle. Ainoa Jacksoniin verrattava supertähti on Popin kuningatar Madonna, joka on luonnollisesti ottanut suru-uutisen raskain mielin vastaan. Rinnastettiinhan hänet ja Michael Jackson ammatillisessa mielessä usein toisiinsa.

– En ole voinut lopettaa itkemistä kuultuani surullisen uutisen. Olen aina ihaillut Michael Jacksonia. Maailma on menettänyt yhden suurimmista, mutta hänen musiikkinsa elää ikuisesti, Madonna kertoi People-lehdelle.

– Sydämeni ja ajatukseni ovat hänen kolmen lapsensa ja muiden perheenjäsentensä luona. Luoja siunaa heitä.

Michael Jacksonin entinen vaimo Lisa Marie Presley on antanut lausuntonsa People-lehdelle.

– Olen erittäin surullinen, ja kaikki mahdolliset tunteet sekoittuvat. Sydämeni on murtunut hänen lastensa puolesta, sillä tiedän heidän olleen hänelle tärkeintä. Tämä on niin suuri menetys niin monella tasolla. En kykene sitä sanoin kuvaamaan, Lisa Marie Presley totesi.

Usher antoi Jacksonille kunnian koko oman uransa olemassaolosta.

– En olisi nykyisenkaltainen artisti, esiintyjä ja hyväntekijä ilman Michaelin vaikutusta. Hän muutti kulttuuria, rikkoi rajoja ja vaihtoi radioformaatteja. Musiikillaan hän teki mahdolliseksi ihmisten, kuten Oprah Winfreyn ja Barack Obaman, nousemisen suureen suosioon maailmalla. Hänen perintöään ei kukaan haasta ja hänet tullaan aina muistamaan, Usher kertoi.