Lily Allen esiintyi bikineissä festareilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Lily Allen esiintyi eilen Belgiassa järjestetyillä jättimäisillä Werchter-festivaaleilla. Räväkkä poptähti nousi lavalle paahtavan helteen takia hieman keskimääräistä niukemmassa esiintymisasussa.

Lily Allen yritti taistella kuumuutta vastaan esiintymällä näyttävissä leopardikuvioisissa bikineissä ja mustissa legginseissä. Hänellä oli päässään musta peruukki ja aurinkolasit. Housujen alta pilkotti myös bikinien leopardikuvioinen alaosa. Katso kuva tästä.

Staran saamien tietojen mukaan keikkansa encoren aikaan Lily Allen riisui myös legginsit ja esiintyi 70.000 ihmisen yleisölle pelkissä bikineissä. Lehtikuvaajat saivat kuitenkin tallentaa vain kolme ensimmäistä kappaletta, joten näiden kuvien ilmestymistä verkkoon joudutaan vielä odottamaan.