Lady Gaga rinnat paljaana lehdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga on yllättänyt ilta illan jälkeen esiintymällä julkisuudessa toinen toistaan paljastavammissa asuissa. Kuluneella viikolla hän paljasti myös rintansa keikallaan, mutta nyt hän esittelee samaa varustustaan myös lehden sivuilla.

Pysyäkseen otsikoissa tähden tulee ylittää kerta kerran jälkeen aikaisemmat paljastelunsa, joten myös rintojen esitteleminen oli vain ajan kysymys. Nyt supertähti on paljastanut ne V-lehden sivuilla. Katso kuvat tästä. Kuvissa hänellä on päässään sama Nasir Mazharin suunnittelema kyhäelmä, joka nähtiin taannoin Ellen DeGeneresin ohjelmassa.

Kyse on tähän mennessä rohkeimmista Lady Gaga -kuvista, mutta nyt viihdelehdissä mietitäänkin jo kuumeisesti miten neitokainen voi ylittää tämän suorituksen. Aiemmin poppari on nähty alastomana Rolling Stone -lehden kannessa, mutta tuolloin hänen intiimit ruumiinosansa olivat kuplien peitossa.

Joidenkin veikkausten mukaan seuraavaksi vuorossa voivat olla esimerkiksi rohkeat alastonkuvat. Viime viikolla Lady Gaga suututti faninsa perumalla lämmittelijän keikkansa Take That -yhtyeen kiertueella.