Minne jätit housusi Lady Gaga?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuskin ketään enää tässä vaiheessa ihmetyttää, että poptähti Lady Gaga on esiintynyt julkisesti ilman housuja. Näin on nimittäin jälleen päässyt käymään, kun poppari oli sunnuntaina vierailemassa Lontoossa.

Neitokaisen päivittäiset paljastelut pitävät hänet yllättävän hyvin otsikoissa ympäri maailmaa, vaikka hänellä on julkisuudessa esittelemättä enää yksi intiimi ruumiinosansa. Mitä ilmeisimmin senkin paljastaminen on pian ohjelmassa.

Lontoossa järjestettyä Gay Pride -tapahtumaa lauantai-illan keikallaan juhlinut laulaja kuvattiin pian keikan jälkeen sunnuntaina aamuyöllä saapumassa lontoolaiseen hotelliinsa pelkissä sukkahousuissa ja tangoissa. Katso kuvat tästä.

Muilta osin Lady Gaga oli pukeutunut mustavalkoiseen yläosaan, aurinkolaseihin ja vaaleaan peruukkiin. Hänellä oli mukanaan myös räväkkä ja värikäs suurikokoinen käsilaukku. Pari päivää sitten julkisuuteen levisivät tähän mennessä Lady Gagan rohkeimmat studiokuvat, joissa hän paljasti rintansa V-lehden sivuilla.