Täh, Lady Gaga jälleen rinnat esillä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga on viime aikoina esitellyt rintojaan oikein urakalla, kun hän ensin peitteli intiimialueitaan mustalla teipillä, mutta muutamaa päivää myöhemmin poseerasi toinen rinta paljaana V-lehden kuvissa. Nyt paljastelut saavat jatkoa.

Uudet paljastuskuvat eivät tule varmasti kenellekään yllätyksenä, mutta sitä voidaan ehkä pitää yllätyksenä, että Lady Gaga on jälleen peitellyt nännejään teipillä. Corkin keikalla Irlannissa taannoin ensimmäisen kerran paljastellut neitokainen on mahdollisesti tullut toisiin ajatuksiin siitä, että hänen tulisi kerta kerran jälkeen paljastaa aikaisempaa enemmän itsestään. Katso uudet kuvat tästä.

Tällä kertaa Lady Gaga nähdään toisessa kuvassa suhteellisen normaalina, joskin mustaan PVC-asuun sonnustautuneena. Stara tapasi Lady Gagan äskettäin Lontoossa. Lue haastattelu tästä tai ensi viikolla ilmestyvästä Stara-aikakauslehdestä. Lehden voit tilata kotiisi tästä.