Tilaa Stara-lehti kotiisi!

· Stara.fi

Nyt voit tilata Stara-aikakauslehden kotiisi liittymällä S-ryhmän iltaravintoloiden valtakunnalliseen FunClubiin. FunClubin jäsentunnisteena on FunCard, jonka haltijoille on luvassa muiden hienojen etuuksien lisäksi myös Stara-lehti vuodeksi (kolme numeroa) kotiin kannettuna!

FunCardin ikäraja on 18 vuotta. Kortin voit tilata tekstiviestillä numerosta 16100. Viesti tulee olla muotoa FUNCARD BILEKAUPUNKI ETUNIMI SUKUNIMI KATUOSOITE POSTINUMERO KAUPUNKI SÄHKÖPOSTIOSOITE.

Paluuviestinä saat tilausvahvistuksen, sekä pyynnön ”täydentää tilausta” klikkaamalla sähköpostiisi saamaa linkkiä. Tämän takia on ehdottoman tärkeää, että ilmoitat toimivan sähköpostiosoitteesi. Korttitilaus vahvistetaan vasta kun olet täydentänyt lomakkeen verkossa. Linkin kautta pääset myös täydentämään tietojasi.

Tekstiviestin hinta on 12 euroa ja se veloitetaan puhelinlaskusi yhteydessä. Kortti postitetaan suoraan antamaasi osoitteeseen kuukauden kuluessa. Tilaaminen toimii DNA;n, Elisan, Saunalahden,Soneran ja Tele Finlandin liittymissä.

Lisätietoja: www.funcard.fi
FunClubin rekisteriseloste