Jamie Foxx nolasi Rihannan julkkisjuhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jamie Foxx on saanut jälleen uuden vihamiehen, kun hän meni nolaamaan r&b-tähti Rihannan Las Vegasissa järjestetyissä julkkisjuhlissa.

Tao-klubilla järjestetyssä tapahtumassa Jamie Foxx kertoi vitsejä muista supertähdistä, kun hän huomasi että yleisön joukossa oli myös Rihanna. Foxx pyysi häntä useaan kertaan kanssaan lavalle, mutta neitokainen ei siihen suostunut.

Tämän jälkeen Jamie pyysi klubin dj:tä soittamaan Rihannan Umbrella-hitin, jolloin Rihanna päätti poistua paikalta. Jamie Foxx pyysi kuitenkin häntä mikrofonin välityksellä jäämään, New York Post uutisoi.

– Jamie otti mikrofonin ja aloitti show’n. Puolivälissä hän pyysi Rihannaa lavalle. Hän kieltäytyi, mutta Foxx jatkoi hänen kiusaamistaan. Rihanna sai tarpeekseen, kun Jamie pyysi tiskijukkaa soittamaan hänen Umbrella-kappaleensa, lähde kertoi lehdelle.

– Rihanna nousi ylös ja valmistautui lähtemään klubilta. Silloin Jamie Foxx keskeytti kappaleen ja huusi ettei laulaja voi poistua kesken hänen oman kappaleensa soittamisen. Rihanna jäi vielä hetkeksi ja näytteli vihtyvänsä, mutta oli selvää, että hän oli raivoissaan. Hän poistui heti kappaleensa loputtua.