Vanessa Hudgens riisuu jälleen – nyt valkokankaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

High School Musical -elokuvien teinitähtenä vuosien varrella tunnetuksi tullut Vanessa Hudgens nousi pari vuotta sitten otsikoihin, kun hänen kännykkäkameralla itsestään ikuistamat alastonkuvat vuotivat vahingossa verkkoon. Vanessa pyysi tapausta tuolloin myös julkisesti anteeksi.

Viime keväänä Vanessa Hudgens kertoi E! Onlinen haastattelussa olevansa valmis nakuilemaan myös valkokankaalla, mikäli oikea rooli ja oikea ohjaaja sattuisivat tulemaan tarjolle. Nyt näin on ilmeisesti päässyt käymään.

Tähän mennessä siveän Gabriellan roolissa HSM-elokuvissa nähty Vanessa tulee nimittäin nakuilemaan valkokankaalla, ja tällä kertaa aivan tietoisesti. 20-vuotias nuori kaunotar on kiinnitetty Zack Snyderin uuteen Sucker Punch -nimiseen elokuvaan, jossa Vanessa esittää nuorta prostituoitua, Metro-lehti kertoo.

– Esitän Blondie-nimistä rooliahahmoa. Elokuva sijoittuu bordelliin ja 1950-luvulle, joten siinä ei ole mukaan kovinkaan paljon vaatteita, Vanessa vihjasi julkaisun haastattelussa.