Seksikäs Scarlett Johansson ei ole mahtua toppiinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulu-uraansa näyttelemisen sijaan parhaillaan keskittyvä Scarlett Johansson työstää parhaillaan toista sooloalbumiaan. Studiosessioiden välissä hänellä on kuitenkin hyvin vapaa-aikaa, sillä seuraava levy on äänitetty pääosin jo vuonna 2006.

Suosikkinäyttelijän tili näyttää tuskin tyhjää, sillä menestysroolit ovat tuoneet hänelle miljoonia. Aika-ajoin on kuitenkin hyvä hankkia hieman lisää taskurahaa vaikkapa malli- ja mainoskuvilla. Äskettäin Scarlett poseerasi Elle-lehden sivuilla ja Dolce & Gabbanan kuvissa. Nyt on vuorossa Mango-vaatemerkin mainoskuvat.

Scarlett Johansson korvasti Mangon ensi syksyn malliston mainoskasvona näyttelijä Penelope Cruzin ja nyt odotetut kuvat on viimein saatu julkaistua. Kasari-glam -tyylisissä kuvissa Scarlett nähdään muiden muassa leopardikuosissa ja hänelle varsin ahtaassa topissa. Katso kuvat tästä. Kuvat ovat muotikuvaaja Mario Sorrentin käsialaa ja ne on ikuistettu Los Angelesissa.

Näyttelijän laulama Tom Waitsin kappaleiden cover-versioita sisältänyt esikoisalbumi Anywhere I Lay My Head julkaistiin viime vuoden keväällä. Nyt luvassa on kakkosalbumi, joka on tosin äänitetty osittain jo vuonna 2006. Scarlettin tuleva Break Up -albumi sisältää Pete Yornin kirjoittamia kappaleita, jotka Johansson esittää duona. USA Today -julkaisun mukaan levy on saanut innoituksensa Serge Gainsbourgin 60-luvun levytyksistä Brigitte Bardot’n kanssa. Levy on määrä julkaista syyskuussa.