Katy Perry pelkää: ”Juhliminen pilaa urani!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry oli vielä muutama kuukausi sitten kohuotsikoiden vakiosisältöä, mutta viime aikoina hän on pysytellyt poissa juorupalstoilta. Hiljaiseloon on syynsä, sillä supertähti kertoo huomanneensa että liika juhliminen pilaa hänen uransa.

Bikineissä viime viikonloppuna lomallaan ikuistettu Katy Perry on kertonut rajoittaneensa tietoisesti julkkisjuhlissa käymistään ja alkoholin nauttimistaan. Toisten supertähtien näkeminen kohuotsikoissa päivä toisensa jälkeen sai hänet miettimään myös omaa käyttäytymistään ja uraansa. Nykyisin Perry poistuu juhlista ajoissa.

– Mottoni on aina ollut: Elä päiväsi täysillä, koska se voi olla viimeisesi. Olen kuitenkin alkanut hieman rajoittaa moton toteuttamista. Uskallan vielä ottaa riskejä musiikissani, mutta olen huomannut, että en voi juhlia kuten aiemmin ja samalla keskitttyä täysillä musiikkiin, Katy Perry kertoi Daily Mirror -lehden mukaan.

– Olen nähnyt monien elävän siten, että he ovat olleet samalla tuhota uransa. Minulle ei tule käymään niin. Elän yhä täysillä, mutta nykyisin olen tarpeeksi viisas mennäkseni ajoissa nukkumaan.