Britney Spears nousi lavalle huutomyrskyn saattelemana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popmaailman suurimpiin supertähtiin lukeutuva Britney Spears on juuri aloittanut odotetun konserttinsa Helsingin Hartwall Areenalla. Laulajaa odotellessa areena muuttui Suomen suurimmaksi sirkukseksi.

Ennen varsinaisen konsertin alkamista lavalla nähtiin Circus-kiertueen teeman mukaisesti muiden muassa pelleshow, jonglöörejä, akrobatiaa ja muuta näyttävää sirkustoimintaa peräti parinkymmenen minuutin ajan Big Apple Circus -teemalla. Spearsin keikka tuntui jäävän toinen toistaan upeampien sirkustemppujen varjoon.

Lähes loppuunmyyty areenallinen faneja sai lopulta kuitenkin todistaa kuinka konsertin Britneyn osuus alkoi sirkustirehtööri Perez Hiltonin sisäänjuonnolla ja Circus -kappaleella. Yleisö otti katosta laskeutuneen suosikki-idolinsa vastaan valtaisalla huutomyrskyllä.

Hartwall Areenan keskelle permannolle on rakennettu kolmeosainen lavarakennelma. Kolmesta erisuuruisesta ympyrästä koostuvan esiintymislavan yläpuolella katosta roikkuu vähintään yhtä näyttävä ympyränmuotoinen videonäyttö.

Britney Spearsin Circus-maailmankiertue kiersi ensin useiden viikkojen ajan Yhdysvaltoja ja Kanadaa. Samaan aikaan oikeudessa puitiin mahdollisuuksia laajentaa kiertue myös Eurooppaan ja Australiaan. Lopulta viihdelehti Stara uutisoi ensimmäisenä, että supertähti oli viimein saatu kiinnitettyä konsertoimaan myös Suomeen.