Poliisit hälytettiin näyttelijäkaunottaren kotiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu brittinäyttelijä Mischa Barton heitettiin äskettäin ulos ravintolan wc-tiloista hänen toilailtuaan juovuspäissään. Nyt hänen Hollywoodin kotiinsa on jouduttu hälyttämään poliisit.

Näyttelijä-mallin Hollywood Hillsin alueella sijaitsevaan kotiin kutsuttiin keskiviikkona apuvoimia, The Insider uutisoi. Lehden saamien tietojen mukaan hälytys ei kuitenkaan liittynyt juovuspäissään sekoiluun tai muuhun vastaavaan, vaan lääkinnälliseen hätätilanteeseen. Tarkempia tietoja ei vielä annettu.

Poliisista vahvistettiin, että viranomaiset kutsuttiin alueelle kello 15.00, mutta kohteen henkilöllisyyttä ei kerrottu. Se kuitenkin selvisi, että ketään muita ei ollut paikalla ja että kohdehenkilöä ei pidätetty. Viime aikoina Mischa Barton on ollut yleensä otsikoissa rajun juhlimisensa ja voimakkaan humalatilansa merkeissä.