Suomalaislehti suostui rajuun Britney-sopimukseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänä iltana kello 21.00 Helsingin Hartwall Areenan lavalle astelee pitkän odotuksen jälkeen supertähti Britney Spears. Poppari saapui maahan Tukholmasta, jonne hän tällä tietoa myös palaa konsertin jälkeen.

Kohuttuun Circus-maailmankiertueeseen kuuluva konsertti on saanut viime päivinä paljon julkisuutta myös harvinaisen tiukalla kuvaussopimuksella, jota on boikotoitu yleisesti ainakin Suomessa ja Ruotsissa. Suomessa yksi media on kuitenkin suostunut sopimukseen.

Suosittu maanlaajuinen ilmaisjakelulehti Metropoli kertoo suostuneensa Britneyn harvinaislaatuiseen sopimukseen. Julkaisun päätoimittaja Marko Haapahuhta vahvisti asian Staralle.

Hänen mukaansa lehti haluaa mielenkiinnosta nähdä millaiset seuraukset sopimuksen allekirjoittamisesta seuraavat. Sopimus on nelisivuinen ja amerikkalaiseen tapaan vaikeaselkoinen. Kuvasopimuksen tarkkaa sisältöä päätoimittaja ei vielä tässä vaiheessa halunnut paljastaa. Aiemmin on kuitenkin kerrottu, että Spearsin tiimi haluaa valita julkaistavat kuvat ja että kuvien oikeudet siirtyisivät samalla Spearsille.