Tältä näyttää kesämies BB-Niko vesileikeissä – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -julkkis Niko ”BB-Niko” Saarinen on ollut viime päivinä otsikoissa monistakin syistä, kun hänen on-off -suhteensa ja kyyneleiden vuodattamisensa suorassa televisiolähetyksessä on uutisoitu viihdelehdissä. Nyt Nikosta on kuitenkin jälleen myös positiivista kerrottavaa.

Räväkkä BB-julkkis on nimittäin julkaissut jo muutama päivä sitten blogissaan kuvan, jossa hän itse poseeraa Helsingin Hietsun kuuluisalla uimarannalla. Kesämiehellä on jalassaan oranssikeltaiset uimahousut ja päässään sekä turkoosi uimalakki että vihreäsankaiset aurinkolasit. Katso kuvat kesä-Nikosta tästä.

Eilen kerroimme kuinka BB-Niko esitteli blogissaan julkisuudelle oman äitinsä. Realityjulkkis nähtiin taannoin tietokoneiden ruuduilla myös ympäri vuorokauden, kun hän lähetti kotoaan maksullista NipsuTV-nettilähetystä.