Madonna järkyttyi onnettomuudesta – toinenkin uhri menehtyi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka poptähti Madonnan Sticky & Sweet -kiertueen konserttilava sortui Marseillesissa, Ranskassa. Viikonlopun konserttia varten rakennettavana ollut lava romahti vielä tuntemattomasta syystä.

Alustavien epäilyjen mukaan yksi lavan kattoa kannatelleista neljästä nosturista olisi kaatunut. Useita ihmisiä ehti juosta pois katon alta ennen sen putoamista, mutta monet jäivät raskaiden lavarakennelmien alle. Tuoreimpien tietojen mukaan kuolleita on nyt kaksi ja heidän lisäkseen yksi on loukkaantunut vakavasti ja neljä lievästi. Yhteensä uhreja oli siis seitsemän.

Onnettomuuden takia viikonlopun loppuunmyyty konsertti Velodrome-stadionilla peruttiin välittömästi. Kuullessaan kohtalokkaasta onnettomuudesta Madonna oli Italiassa konserttinsa harjoituksissa. Hän esitti osanottonsa onnettomuudessa surmansa saaneen sekä loukkaantuneiden läheisille.

– Olen järkyttynyt saadessani juuri tietää tästä traagisesta onnettomuudesta. Rukoilen loukkaantuneiden ja heidän läheistensä puolesta. Esitän osanottoni kaikille niille, joihin tämä sydäntäsärkevä uutinen vaikuttaa, Madonna kertoi uutistoimisto AP:n mukaan.