Lily Allenin vastoinkäymiset jatkuvat – kovan onnen keikka peruttiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme aiemmin tänään kuinka Espanjassa järjestettävä The FIB Heineken -festivaali oli tänä aamuna peruuntua alueella yöllä riehuneen tulipalon ja myrskyn takia. Nyt vastoinkäymiset lisääntyivät päivän toisen päätähden keikan peruuntumisella.

Festarin toinen päivä saatiin lopulta viranomaistarkastusten jälkeen käynnistymään puoliteholla, koska esiintymislavat olivat kärsineet vaurioita yöllisessä myrskytuulessa. Esimerkiksi päälava oli menettänyt rytäkässä yli puolet peitteistään ja sivulavat saivat myös osansa rajusta myrskystä, joka aiheutti alueella myös suuren tulipalon.

Päivän pääesiintyjiksi oli kiinnitetty Franz Ferdinand ja Lily Allen. Staran juuri saaman tiedon mukaan Allen on kuitenkin joutunut perumaan esiintymisensä viime hetkellä sairaustapauksen johdosta. Lily Allen sairastui päivän aikana, joten hän ei voi nousta tänään lavalle lainkaan.